Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Soutěž » 2014/15 1. třída skupina A

10. kolo - zápas proti CFC Letňany Praha

publikováno 24.11.2014

FC Marťans Praha : CFC Leťnany Praha   3:3

sestava Marťans: Kopy, Dyky, Luboš, Doktor, Mário, Figo,

branky Marťans: Mário, Doktor, Figo

 

Kletba Hájů pokračuje. Hřiště určené pro sebemrskače a jiné masochisty si na nás opět vybralo svou daň. V 10. kole jsme se utkali s celkem z Letňan a ikdyž jsme nezačali vůbec špatně, nakonec jsme byli rádi za remízu 3:3. Od začátku jsme diktovali tempo hry a po několika hezkých akcí jsme se dostali do vedení 1:0. Z přímáku se trefil Mário. Soupeř útočil sporadicky a my jsme vytvářeli a pálili šance jednu za druhou. Pár minut před koncem 1. poločasu se doktorovi podařilo zvýšit na 2:0, ale soupeř v zápětí vyrovnal po naší nedůslednosti v obraně.

Ve druhém poločase nám trochu došel dech a hra se vyrovnala. I když jsme si stále dokázali udržet mírnou převahu a vytvářet šance, chybělo nám štěstí při zakončení. Nutno podotknout, že soupeři razantně pomohl brankař, který nás dováděl k šílenství. Většinu střel dokázal vyrazit a když už balón prošel za jeho záda, pomohla mu tyč nebo břevno. Naši zoufalost zvýšit brankový rozdíl potrestal soupeř po jedné z mnoha nedůsledností v naší obraně. V tento okamžik se hra úplně vyrovnala a útok na jedné straně střídal útok na druhé. 5 minut před koncem zahrával soupeř přímý kop, ze kterého se mu podařilo strhnout výsledek na svou stranu. 2:3. Už už to vypadalo na smolnou prohru, ale týmový duch Marťans je v poslední době opradu silný a jako již několikrát před tím se i teď dokázal projevit. 3 minuty před koncem jsme se rozhodli pro power play. Zamkli jsme soupeře před vlastní brankou a téměř dvě minuty ho točili po směru hodinových ručiček. Výsledkem byla prudká přihrávka z kraje před branku a krásná Figova gólová patička. Víc už jsme my ani soupeř nestihli a tak zápas skončil remízou 3:3.

Je to celkem škoda, protože díky nečekané prohře PE3N s Frankie jsme se se ziskem tří bodů mohli dostat do čela skupiny. Slavit však můžeme již v příštím a posledním podzimním kole, kdy si na Astře zahrajeme právě proti prvním FC PE3NY. 

 

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

10. kolo - zápas proti CFC Letňany Praha
FC Marťans Praha : CFC Leťnany Praha   3:3 sestava Marťans: Kopy, Dyky, Luboš, Doktor, Mário, Figo, branky Marťans: Mário, Doktor, ...


Anketa

Připadají Vám stránky přehledné a čitelné?

  Ano
2 (28,6%)

  Ne
3 (42,9%)

  Jsem debil a nevím
2 (28,6%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery