Úvod » Soutěž » 2014/15 1. třída skupina A

9. kolo - zápas proti Frankie Praha

publikováno 11.11.2014 (aktualizováno 14.11.2014)

FC Marťans 7:0 Frankie Praha       (Po 10. 11. 14  20:30 - Astra)

branky Marťans: 3x L. Martinák, 2x M. Dykas, J. Martinák,  M. Gál

sestava: Jiří Koptík, L. Martinák, M. Dykas, P. Synek, S. Vladař, M. Gál, J. Martinák

V 9. kole jsme se utkali s Frankie Praha. Týmem, kterému se tuto sezónu zatím příliš nedaří a po osmi kolech s osmi body na kontě mu patřilo předposlední místo. Utkání stejně jako minule probíhalo v naší režii, rozdíl byl však v úspěšném zakončování. Během první půle jsme si vytvořili pohodlný 4 gólový náskok a byly vidět krásné akce.

Ve druhé půli jsme začali vlažněji a soupeř se dostal do několika slušných šancí. Naštěstí oba naši golmani v poslední době potvrzují skvělou formu a i v tomto zápase nás golman podržel skvělými zákroky na hranici lidských možností. I když už naše obrana nebyla tak důsledná, dopředu jsme byli stále aktivní a vymyšleli hezké kombinace a padaly krásné branky. Postupně jsme přidali další tři. Prosadili se i naši sváteční střelci Figo s Máriem. V závěru utkání bylo vidět obrovské úsilí našeho nejlepšího střelce přidat ke svému hattricku ještě nějakou tu branku. Dostal se i do čtyř vyložených šancí, ale jeho marnost prosadit se nás poslala do kolen.

Po 9. kolech jsme se 17 body na druhém místě se ztrátou 2 bodů na první Pe3ny (pro neznalé, čte se to Petřiny). V příštím kole nás čeká celek na 8. místě CFC Leťnany Praha s nejméně obdrženými brankami v soutěži. Očekáváme Prešovský beton.

 

   

 

 

 

         

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

10. kolo - zápas proti CFC Letňany Praha
FC Marťans Praha : CFC Leťnany Praha   3:3 sestava Marťans: Kopy, Dyky, Luboš, Doktor, Mário, Figo, branky Marťans: Mário, Doktor, ...


Anketa

Připadají Vám stránky přehledné a čitelné?

  Ano
2 (28,6%)

  Ne
3 (42,9%)

  Jsem debil a nevím
2 (28,6%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz